Schoolapp is er voor elk niveau

De schoolapp van schoolapp.be kan op elke school worden ingezet. Dankzij de modulaire opbouw kunnen scholen zelf de componenten kiezen die passen bij hun niveau of onderwijsmethode. De schoolapp is er voor elk niveau.
De schoolapp wordt vooral gebruikt in het middelbaar onderwijs maar is ook uitstekend geschikt voor het basis- of het hoger onderwijs.

Scholen kunnen zelf kiezen welke modules ze willen toevoegen aan de app. De Paperfactory biedt vele modules, variërend van chat opties tot belangrijke berichtendiensten die kunnen worden toegevoegd aan de app.
Ook kan de app worden gebruikt voor het uitdelen van rapporten of het toezenden van huiswerk.
De opmaak van de schoolapp is volledig overeenkomstig met de huisstijl van de school. Zo is de schoolapp eenvoudig te herkennen en wordt het een intergraal onderdeel van de communicatiemiddelen waarover de school beschikt.
Omdat de schoolapp op elk toestel of apparaat werkt, kan het net zo goed worden gebruikt door kinderen die werken op een PC als studenten die zweren bij hun smartphone. Ook is het mogelijk dat de app inspeelt op de taalwensen van de gebruiker. Standaard is de schoolapp verkrijgbaar in het Nederlands, maar indien gewenst kan de schoolapp ook worden geleverd in een andere taal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *