Apps

Over ons

Schoolapp.be is een full-service multi-media organisatie die scholen bijstaat in het effectief communiceren. Hoe beter de communicatie, hoe groter het bereik.

De communicatiemiddelen die wij gebruiken hangen sterk af van de wensen van onze klant en de verwachtingen van hun doelgroep.

Scholen die kiezen voor de diensten van Schoolapp.be onderscheiden zich door hun ambitie om relaties en de kennisoverdracht te verbeteren. Zij maken vooral gebruik van de volgende diensten die wij bieden:

  • Interactieve apps
  • Website ontwerp & zoekmachine optimalisatie
  • Social media ondersteuning, blogging & vlogging
  • Signage
  • Huisstijlontwerp & optimalisatie
  • Schoolkalenders & gidsen
  • Jaarboeken & rapporten

Daarnaast zijn wij altijd bereik om extra werkzaamheden of speciale opdrachten te accepteren.

Onze opleiding & ervaring

Het team van ResultMakers bestaat uit ervaren rotten die er nooit echt in geslaagd zijn hun schooltijd achter zich te laten. Al onze meest recente universitaire diploma’s, titels en oorkondes betekenen voor ons evenveel als de certificaten en diploma’s die wij tijdens onze jeugd hebben weten te vergaren.

Ons team bestaat uit een mix van stille uitblinkers, uitgesproken binken en zoete giechelmeisjes die alles en iedereen bij elkaar houden.

Op woensdagnamiddag trappen wij nog altijd een balletje op het pleintje om de hoek. Op vrijdagavond kunt u ons bij de ingang van de bioscoop vinden. Alle overige dagen buigen wij ons gedwee en geconcentreerd over ons huiswerk.

De school heeft altijd gelijk maar wij zullen het niet nalaten om onze ideeën respectvol kenbaar te maken.  

Dankzij die instelling, ervaring en spiritualiteit hebben wij tot op heden al vele scholen kunnen helpen. Daar voegen wij graag die van u aan toe.