Ouders hoeven nu niets meer te missen

Voor ouders is het niet altijd even makkelijk een beeld te krijgen van het reilen en zeilen op school. Zeker niet wanneer de kinderen op schoolreis zijn. Dankzij de schoolapp kan de school de ouders regelmatig informeren. Ouders hoeven nu niets meer te missen van de ontwikkelingen rondom de school.

De schoolapp is een handig medium om de communicatie tussen de verschillende betrokkenen te verstevigen. De app is met name gericht op de school vs scholier communicatie maar ook de ouders of verzorgers hebben baat bij de app.
Dankzij de ‘Nieuws’ module van de app kunnen de ouders beter op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op school. Ook kan de app worden aangegrepen om rechtstreeks contact te zoeken met bepaalde docenten of medewerkers wanneer de ontwikkelingen daarom vragen.

De schoolapp is tevens ideaal tijdens schoolreizen en uitjes. Docenten kunnen de op zo’n dag gebruiken om foto’s naar het thuisfront te sturen of bezorgde ouders te blijven informeren. Indien gewenst kunnen de docenten ouders rechtstreeks benaderen.

De schoolapp vergroot de betrokkenheid van de ouders bij de school. Ze weten beter wat er afspeelt en hoe het hun kind er vergaat. Ouders hoeven nu niets meer te missen wanneer het om schoolzaken gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *