Onderwijsbeurs Tools4School

Op woensdag 4 april is het weer tijd voor de 67e editie van Tools4Schools van de drukst bezochte onderwijsbeurs van Vlaanderen in hal 6 van het XPO Kortrijk.
Ook dit jaar zijn er weer een tal bedrijven vertegenwoordigd, die hun producten en/of diensten presenteren.
In totaal 135 beurshouder tonen op de beurs hun didactisch materiaal, meubilair, leer- en studieboeken, sportmateriaal, schrijf- en schoolgerei en klasuitstapjes.

Ook wij vertegenwoordigen onze Schoolapp, kinderopvangapp en andere profileringsmaterialen, waaronder onze schoolkalenders en schoolgidsen. “Dat dit al de 67e editie is bewijst het succes van deze beurs. We vinden het daarom ook erg belangrijk om onszelf op deze beurs te presenteren. Ook dit jaar worden er weer rond de 2300 bezoekers verwacht, waaronder leerkrachten, directieleden, kinderverzorgers, etc., En omdat dit onze doelgroep bij uitstek is verwachten wij weer een hele mooie beurs.

Maak er dus een leuke dagtrip van met uw collega’s en kom gezellige naar de beurs. De toegang voor de beurs is gratis en u maakt tevens kans op een gratis goodiebag. For more information check out mrlan

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten op 4 april!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *