Kostenbesparingen met de Schoolapp

Alice is directrice van een basisschool en buiten het feit om dat het ontzettend leuk is om te doen, heeft het directeurschap ook af en toe een keerzijde. “Ieder jaar zijn de budgetten krapper en daar maak ik me echt weleens zorgen over. Het is soms echt wel een uitdaging om de begroting van het nieuwe schooljaar weer rond te krijgen.

Enige tijd geleden hebben wij Alice uitgenodigd om eens vrijblijvend te komen praten en een demo te krijgen van de Schoolapp. Alice is een hele fijne, maar ook een kritische gesprekspartner, dus hebben we haar echt alle ins- en outs van de schoolapp laten zien. Waar ze heel erg enthousiast van werd is de kostenbesparing die de app met zich meebrengt. “Dit gaat echt veel geld schelen” was de conclusie van Alice na ons prettige gesprek. “We hoeven op deze manier minder te printen en minder te versturen, dus dat is in eerste instantie al een besparing van papier, toner en portokosten. En ook qua tijd gaat het ons besparen; ziekmeldingen en nieuwsberichten zullen voortaan via de app verlopen, dus krijgt ook de conciërge meer tijd om andere zaken op te pakken” aldus Alice. For more information check out mrlan

“Wij werken nu sinds kort met de Schoolapp en zijn al heel tevreden, de eerste resultaten zijn inmiddels zichtbaar en we krijgen ook erg positieve berichten van de ouders. We zitten nog in het beginstadium en het is best wel even wennen voor alle leerkrachten en de ondersteunende medewerkers, maar dat gaat helemaal goed komen. En ik ben ervan overtuigd dat deze “nieuwe” vorm van communicatie ons nog veel meer voordelen op gaat leveren”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *