Kinderopvang en Onderwijsdagen

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018 is de 7e editie van de vakbeurs Kinderopvang en Onderwijsdagen gehouden in het International Convention Center (ICC) gebouw te Gent.
Gent staat bekend als een kindvriendelijke stad en het is daarom de ideale ontmoetingsplaats voor deze beurs. Een grote diversiteit aan interessante standhouders is vertegenwoordigd op deze beurs; leermateriaal, speelgoed, meubilair, sport, maaltijden en hobby’s.
Ook worden er diverse lezingen, demonstraties en workshops en gegeven, waaronder een 3-uur durende workshop over levensreddend handelen bij baby en kind (0-12 jr.) gegeven door Child Care Academy.
En iedereen is welkom, van onthaalouder, leerkracht en kinderarts tot directielid van de school.

Ook wij zijn vertegenwoordigd op de beurs met onze Schoolapp en Kinderopvangapp. “Wij zijn van mening dat dit een unieke beurs is, die uitermate geschikt is voor het presenteren van onze apps.
Het is een hele professionele beurs, echter wel met een informeel karakter. Je kan op deze beurs hele leuke en vooral boeiende gesprekken hebben met de beursbezoekers en daarom kiezen wij ook om onszelf juist op deze beurs te presenteren.
Op deze manier weten we wat er leeft bij onze doelgroep en kunnen we daar nog beter op inspelen”. Aldus Maarten.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de beurs, dan kunt u gratis inschrijven via de bijgaande link. U maakt dan tevens kans op een leuke goodiebag.

Wij kijken er naar uit om u op één van de twee dagen te ontmoeten!

Ticket2018

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *