Ideaal voor elke school

Wij horen vaak de opmerking dat de schoolapp met name geschikt is voor ‘moderne’ scholen. Dat is onjuist. De schoolapp is ideaal voor elke school en met name scholen met scholieren die van ver moeten komen.
Niets is vervelender dan tijdig op school te arriveren om, vervolgens, te horen dat de docent die dag niet aanwezig is. Een dergelijke frustratie is niet langer noodzakelijk dankzij de schoolapp.
De schoolapp informeert scholieren onmiddellijk wanneer een docent meldt dat deze die dag niet aanwezig is. De schoolapp kan zo worden opgezet dat de docent persoonlijk een bericht stuurt naar de studenten die hij deze dag onderwijst of de scholieren krijgen automatisch een bericht wanneer de docent zich afwezig meldt.

Omdat de schoolapp werkt op elk soort mobiel, is de kans klein dat scholieren niet met de app kunnen werken. Tegenwoordig heeft elke scholier wel een mobiel.
De app is ook beschikbaar in verschillende talen. Scholen kunnen dus zelf kiezen in welke taal ze willen communiceren. Zo verhogen ze de kenniswaarde van het bericht en de betrokkenheid van de ouders.
De schoolapp is ideaal voor elke school. Download de testversie zodat u het zelf kunt proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *