Eenvoudige gebruik van de app

Hoewel scholieren tegenwoordig erg handig zijn met apps, is de schoolapp met name bedoeld voor een vereenvoudigde en versnelde school vs scholier communicatie. Het eenvoudige gebruik van de app maakt dat zelfs de oudste medewerkers snel en handig via de app kunnen communiceren.

De schoolapp werkt net als het versturen van een e-mail. Om een bericht te versturen moet men een venster openen in de onderhoudsmodule van de app. De medewerker typt een bericht. Indien gewenst kan er aan het bericht een bijlage of bijlages worden toegevoegd. Wanneer het bericht gereed is, selecteert men de verzendlijst voor het bericht. Daarna is alles gereed en is het slechts een kwestie van het verzenden van het bericht.
De onderhoudsmodule van de schoolop draait op elke PC. Er zijn géén aanvullende investeringen in nieuwe hardware vereist. Dat maakt het eenvoudige gebruik van de app extra aantrekkelijk.
Scholen die dat willen kunnen er voor kiezen dat een bericht pas wordt verzonden wanneer twee of meer personen er hun goedkeuring aan geven. Zo kan voorkomen worden dat de functionaliteit wordt misbruikt of dat informatie onvolledig of op een verkeerd moment wordt verspreid.

Dankzij het eenvoudige gebruik van de app kunnen scholen voortaan beter en sneller communiceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *