De vier meest gemaakte fouten bij het gebruik van de app

Net als bij elke andere app schuilt de kracht van de schoolapp in het juiste gebruik van de app. Wanneer de app op de verkeerde manier wordt gebruikt, dan komt deze niet tot z’n recht. Hier zijn de vier meest gemaakte fouten bij het gebruik van de app.

De app als vervanger van het mededelingenbord. De schoolapp is géén vervanger van het mededelingenbord maar juist een aanvulling daarop. Dankzij de app kunnen docenten en leerlingen specifiek worden geïnformeerd. Dat neemt niet weg dat de informatie ook van waarde kan zijn voor anderen.

De app als vervanging van de les. De schoolapp is ideaal om leerlingen te informeren en informatie uit te wisselen. Het is echter géén vervanger van de les. De docent en interactie met de klas blijft noodzakelijk.
De app die de ouderavond vervangt. Ouders regelmatig en gericht informeren via de app zal zeker bijdragen in de opvoeding van het kind. Toch blijft een ouderavond noodzakelijk, al is het alleen al om de tevredenheid te zien wanneer u de positieve ontwikkelingen deelt.

De app gebruiken om relaties op te bouwen. Relaties kennen alleen waarde dankzij persoonlijk contact. De app kan helpen relaties te verstevigen maar niet om ze op te zetten.
Dit zijn de vier meest gemaakte fouten bij het gebruik van de app. Trap niet in dezelfde vale n haal het maximale uit uw schoolapp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *