De meest geselecteerde modules

De eerste drie maanden van het kalender jaar zijn bijna voorbij. Verschillende feestdagen zullen de komende weken het restant van het schooljaar doen versnellen. Veel scholen zijn daarom nu al bezig voor het volgende schooljaar en bestellen de schoolapp. Hier is een overzicht van de meest geselecteerde modules die zij toevoegen aan de app.

De schoolapp wordt klantspecifiek opgebouwd. Scholen kunnen zelf aangeven welke modules ze willen toevoegen. Hier is een overzicht van de meest populaire modules van de afgelopen weken:
Vakanties, feestdagen en vrije dagen overzicht. Dankzij deze app ontvangt men regelmatig een reminder dat er een feest- of vrije dag aan komt.

• Koningsdag 2017 app. Speciaal voor docenten en studenten in Nederland geeft deze app de laatste nieuwtjes en informatie waar scholen hun slag mee kunnen slaan op Koningsdag (27 april) 2017
• Wiskunde Examen app. Handig voor scholieren die moeite hebben met Wiskunde. Dankzij deze app ontvangen ze nuttige tips voor stof die ze op het examen kunnen verwachten.
• Examenplanner. Een handige app voor die zowel docenten als scholieren helpt bij het plannen van de werkzaamheden in de aanloop van de examens.
• Jaarboekapp. Een hulpmiddel die helpt om alle bijdrages voor een jaarboek te verzamelen. Schrijf teksten en stuur foto’s voor je jaarboek via de app.

Dit zijn de meest geselecteerde modules van de eerste drie maanden van 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *