Dag van de leerkracht 2017

Op 5 oktober is het dag van de leerkracht. Op deze dag worden leraren in België en Nederland traditie getrouw in het zonnetje of in de bloemetjes gezet.

Het is een dag om het belang van deze leerkrachten te onderschrijven. Leraren en juffen die zich dagelijks inzetten voor kinderen. En niet alleen vanwege het geven van les. Ze geven het gevoel dat kinderen zich thuis voelen op school en ze zijn er om de basis te leggen van een goede toekomst voor jongeren.

Leerkracht zijn is zeker niet simpel, het is een taak of bijna meer een levensmissie. Het geloof dat er in ieder kind een talent schuilt en het vermogen om dit ook eruit te laten komen, in welke vorm dan ook. Het samenbrengen van meerdere culturen en zeker ook het creëren van gelijke leerkansen.

Een dag waarop we dankjewel! zeggen tegen deze fantastische groep is dan zeker ook zeker op z’n plaats.

Met onze schoolapp kunnen we misschien niet de belangrijke educatieve taak van deze leerkrachten vervullen, wel kunnen we bijdragen aan een vereenvoudiging van bepaalde processen.

Speciaal voor deze dag proberen wij dan ook een steentje bij te dragen in de vorm van een mooie actie! Als de school besluit om in oktober gebruik te gaan maken van onze schoolapp, dan is zijn de “aansluitingen” van de teamleden geheel gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *