Contact met Schoolapp.be

Verkoop en productinformatie

Schoolapp online contact centrum

Dankzij de moderne techniek is het mogelijk dat onze wizzkids u altijd bijstaan. Wilt u de schoolapp aanschaffen of heeft u een probleem? Schoolapp.be is de ideale plek om contact met ons op te nemen. U kunt ons 24/7 berichten sturen of de schoolapp downloaden van onze site. Telefonisch kunt contact met ons opnemen op werkdagen tussen 9 – 18 uur.

Ervaar de schoolapp

Bekijk en ervaar de schoolapp op uw eigen locatie. Wij komen graag bij u langs om de schoolapp te demonstreren. Vul het onderstaande contactformulier in en wij sturen een van onze wizzkids die alles weet en die alles kan laten zien. U kunt hem of haar alle vragen stellen en al uw veronderstelde app problemen voorleggen. Let op: aan het einde van de dag willen we hem of haar wel graag terug!

Krijg een financiering voor de schoolapp

Schoolapp.be Financial Services biedt financieringen voor het onderwijs. Meer weten? Neemt u dan contact met ons op met onderstaand contactformulier.

Vind wizzkids

Schoolapp.be heeft wizzkids in België en Nederland. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier en wij nemen binnen 8 uur contact met u op.

Training & begeleiding

Wilt u voor u en uw medewerkers trainingen en begeleiding? Dit kunt u aanvragen met onderstaand contactformulier. Wij nemen binnen 8 uur contact met u op om hierover afspraken te maken.

Schoolapp ook voor bedrijven?

De schoolapp is er ook voor bedrijven en verenigingen die inzichtelijk willen krijgen wie hun klanten zijn en wat hun klantengedrag is. Meer informatie kunt u verkrijgen op het contactformulier op: www.resultmakers.nl/contact. Wij zullen dan vrijblijvend contact met u opnemen.

Schoolapp Global:

  • Telephone: +31 (0)85 273 60 68

Wilt u reseller worden van de schoolapp?

Speciaal voor organisaties die een school(communicatie) app willen uitgeven, hebben wij een resellerprogramma opgesteld.

Om ge-authoriseerd reseller te woden van Schoolapp.be, kunt u contact opnemen met onderstaand contactformulier. Wij nemen binnen 8 uur contact met u op.

Schoolapp Feedback





Wilt u de schoolapp buiten Europa gebruiken of als reseller verkopen?

Schoolapp.be Global

  • Telephone: +31 (0)85 273 60 68

Bedrijfsgegevens

Schoolapp.be
info@schoolapp.be
België – Nederland
+31 (0)85 273 60 68