Plan beter dankzij de huiswerkagenda

De schoolapp heeft vooral tot doel de communicatie met- en omtrent de school te verbeteren. Slim gebruik van de app kan echter ook de studiekwaliteit verhogen. Zo bevat het, bijvoorbeeld, ook een huiswerkagenda. Plan beter dankzij de huiswerkagenda!

De schoolapp van de Schoolapp.be wordt uit verschillende bouwstenen opgebouwd. De huiswerkagenda is één van de vele bouwstenen die de schoolapp biedt.

De huiswerkagenda module herinnert de scholieren welk huiswerk ze dienen te doen ter voorbereiding van een les. De app kan de scholier hier dagelijks of wekelijks aan herinneren. Ook is het mogelijk dat de scholier of docent een reminder zet. In dat geval wordt de scholier op een specifieke dag op het hart gedrukt het benodigde huiswerk af te werken zodat deze voorbereid aanwezig is in de les.

De schoolapp staat het toe dat documenten via de app worden verzonden. Wanneer een gebruiker van mening is dat het beschikt over nuttige informatie, dan zou deze dat via de app kunnen uitwisselen. Zo kan een docent dus informatie met studenten delen die nodig is voor het huiswerk of kan een student z’n huiswerk via de app inleveren om zo respons te ontvangen.
Plan beter dankzij de huiswerkagenda module van de schoolapp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *